top of page
Polish_20210323_132644493.jpg

Kasvivärjäys

Kasviväri on täysin luonnonmukainen pysyvä suoraväri. Hiusta ei vahingoiteta vaan kasviväri tarttuu hiuksen pintaan ja monet kokevat hiukset vahvemmiksi, hoidetuiksi ja värien kiilto on aivan omaa luokkaansa. Kasvivärit ovat lämpimiä sävyjä ja tulevat pohjan tummuudelle, mistä syystä mm. tyvikasvu liukuu pehmeämmin väriin, mikä mahdollistaa usein pidemmän värjäysvälin. Jokaisen hiuksiin lopputulos on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa tummuuden lisäksi hiuspohjan ph, lämpö, hiusten kunto ja jopa vuodenaika. 

 

Kasvivärin alle syväpuhdistamme hiuksen aina savi- tai leväpuhdistuksella luoden kasvivärille optimaalisen pohjan kiinnittyä hiukseen. Vaikutusaika on verrattuna perinteisiin väreihin hieman pidempi, siksi värjäykseen varataan 2,5-3h leikkauksen kera. Väri ei heti kampaajalta lähtiessä ole valmis vaan se kehittyy 2vrk, jona aikana hiusta ei tule kastella. Hapettuessaan väri muuttuu ja saavuttaa lopullisen värinsä. Kasviväri on myös vaihtoehto perinteisille väreille allergisoituneille. Harmaiden peitossa vaihtoehtoina on jättää harmaat kuultamaan muuta sävyä vaaleampina tai tehdä tuplavärjäys, jolloin peittokyky on voimakkaampi. Hae konsultaatiota asiasta tarvittaessa.

 

HUOM! Kasviväri ei sovellu vaihtelun haluiselle. Väri on todella kestävä ja mm. harvoja ruskeita värejä voi myöhemmin vaalentaa, mikä hankaloittaa vaihtelevuutta.

Polish_20210323_132617239.jpg

Puhdistukset ja hoidot

Hiusten puhdistukseen voi olla tarvetta mm. silloin kun hiukseen on kertynyt metalleja, ei toivottuja- sävyjä tai klooria. Hiuksia on hyvä aika ajoin puhdistaa myös runsaan hiustuotteiden käytön seurauksena sekä auttaa kuivia hiuksia säilyttämään kosteuttaan. Puhdistukseen käyttämämme kaoliinisavi ja merilevä hoitavat ja puhdistavat lisäksi hiuspohjaa, joten voit saada hoidosta apua myös hiuspohjaongelmiin. Sinun ei tarvitse tietää kumpi on hiuksillesi ja hiuspohjallesi paras vaihtoehto, me räätälöimme hoidon juuri Sinulle sopivaksi. 

 

SAVI on luonnostaan antiseptinen ja se poistaa raskasmetalleja, nesteitä ja öljyjä ja siksi sopii erittäin hyvin rasvoittuvalle tai tulehtuneelle hiuspohjalle.

LEVÄ puolestaan kosteuttaa, puhdistaa epäpuhtauksia ja ei toivottuja -sävyjä, kirkastaa ja hoitaa ja on siksi erinomainen paljon käsitellyille tai  kuiville hiuksille.

Polish_20210323_133205410.jpg

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on kiireetön, rentouttava ja lempeä hieronta, jossa käsitellään pään lisäksi niska-hartiaseutua, rintakehää ja yläselkää. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, naputuksia sekä hellävaraisia tukistuksia ja se tapahtuu istualtaan, mukavasti viltin alla. Hetkessä olo ja siihen rauhoittuminen pysäyttää tehokkaasti arjen kiireiden keskellä ja vilkastunut verenkierto hieronnassa parantaa aivojen hapensaantia vaikuttaen näin mm. muistiin ja keskittymiskykyyn. 

 

Hieronnan jälkeen kannattaa juoda runsaasti vettä, sillä se myös vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja kuona-aineet pääsevät paremmin puhdistumaan kehosta. Hieronnassa käytetään öljyä, joten kerrothan mahdolliset allergiasi ja huomioithan, että jotkin pitkäaikaissairaudet, akuutit traumat tai esim tulehdustilat ja raskaus voivat olla esteenä hieronnalle. Intialaisen päähieronnan voi valita yksittäisenä palveluna tai yhdistettynä hiustenleikkaukseen tai kasvivärjäykseen. Yksittäisenä palveluna hieronta sisältää myös hiustenpesun ja kuivauksen. 

Intialaisen päähieronnan saa varattua ainoastaan suoraan liikkeestä puhelimitse tai paikanpäällä. Näin voimme rauhoittaa tilan hierontaa varten. 

bottom of page