top of page
IMG_20210114_171245.jpg

Värjäykset ja raidoitukset

Varattava aika riippuu käytettävästä tekniikasta ja hiusten pituudesta. Huomaathan, että värjäyksille ja raidoituksille on omat varauskategoriansa. Varaa aika omien hiustesi pituuksien mukaan; lyhyet hiukset asettuvat leukalinjan yläpuolelle, puolipitkät leukalinjan ja hartioiden välille , pitkät hartioiden ja lapaluiden väliin ja extrapitkät lapaluiden alle. Lopullinen hinta määräytyy hiusten pituuden, paksuuden sekä lisäpalvelujen mukaan. Suurissa vaalennus- ja raidoitusmuutostöissä käytetään tuntihinnoittelua 72€/h. Lisätietokenttään voit kirjoittaa viestiä toiveistasi tai jos olet epäileväinen, tuliko oikeanlainen aika varattua. Otamme sinuun yhteyttä ennen varattua aikaa, mikäli jokin mielestämme tarvitsee tarkennusta. Ajan voit varata myös soittamalla, autamme mielellämme palvelun ja ajan valinnassa. Suurissa muutoksissa sekä erikoispalveluissa kannattaa olla suoraan yhteydessä puhelimitse. Emme tee värikäsittelyitä alle 16 -vuotiaille.

IMG_20201215_123910.jpg

Kampaamo- ja parturipalvelut

KAMPAAMOLEIKKAUKSEEN varattava aika on aina 1h, joka sisältää minkä tahansa mallin tai mallinmuutoksen joko pitkiin tai lyhyisiin hiuksiin. Myös hiustenpesu sisältyy hintoihimme, lukuun ottamatta pelkkää otsahiusten leikkausta ja lasten hiustenleikkauksia. Jos tiedät omaavasi erittäin paksut hiukset tai haluat todella suurta muutosta, voit valita lisäpalveluna “extra 15min”. Tämä ei lisää hintaa. 

PARTURILEIKKAUS on kestoltaan 30 min ja sisältää hiustenpesun sekä hiuksillesi sopivan tekniikan joko saksia ja/tai konetta käyttäen. Tyypillinen parturileikkaus on lyhyiden hiustenleikkaus, johon sisältyy koneleikkausta ja on nopeampi leikata kuin kampaamoleikkaus. Jos tiedät omaavasi erittäin paksut hiukset tai haluat todella suurta muutosta, voit valita lisäpalveluna “extra 15min”. Tämä ei lisää hintaa. Pelkkä koneajo on 15min, eikä vaadi enempää muotoilua tai saksien käyttöä eikä sisällä hiustenpesua. Tarjoamme myös partakäsittely palveluita joko erikseen tai hiustenleikkauksen yhteydessä. Tällä hetkellä valikoimista löytyy koneella muotoilu parralle ja/tai viiksille. 

 

Mikäli olet epävarma valitako kampaamo- vai parturileikkaus, valitse ensimmäisellä kerralla mieluummin kampaamoleikkaus. Hinta määräytyy käytetyn ajan ja tekniikan mukaan.

KAMPAUSTEN hinnat perustuvat pääsääntöisesti tuntihinnoitteluun 72€/h. Voit myös varata kampaukselle suunnitteluajan (30 min), joka veloitetaan erikseen. Suunnitteluaika on hyvä varata n. 1-4 viikkoa ennen varsinaista kampausaikaa, riippuen tulevan tilaisuuden luonteesta (häät, wanhojen tanssit, muu tilaisuus). Lisäksi varattavissa on kahdenlaisia pikakampauksia; erikseen varattavia nopeilla tekniikoilla toteutettuja kampauksia (30 min) sekä erilaisten palvelujen yhteyteen varattavia viimeistelykampauksia (15 min). Teemme myös erilaisiin tapahtumiin kampauksia omalla hinnastolla (mm. Ilosaarirock). Juhlakampaustöitä ja juhlaseurueita otamme vastaan mahdollisuuksiemme mukaan myös viikonloppuisin, olethan rohkeasti yhteydessä meihin.

IMG_20210118_132417.jpg

Erikoistyöt

KIHARA- JA RAKENNEKÄSITTELYITÄ  teemme ainoastaan lyhyisiin ja puolipitkiin hiuksiin. Varsinkin uudelleen käsittelyn yhteydessä lisäämme tarvittaessa K-18- hoidon, joka auttaa hiusta kestämään käsittelyä paremmin. Palvelu ei sisälly automaattisesti hintaan. Rakennekäsittelyllä pystytään tuomaan pehmeyttä, taltuttamaan vaikeita pyörteitä ja kasvusuuntia, sukupuolesta riippumatta. Emme tee rakennekäsittelyitä alle 16 -vuotiaille.

 

Hoito-ohje kiharalle: Käsittelyn jälkeen vältä kastelua sekä saunassa käyntiä 24h. Hius tarvitsee paljon kosteutta, joten on tärkeää hoitaa hiuksia kosteuttavilla ja/tai kiharalle hiukselle tarkoitettuja tuotteita. Kampaa hiukset kosteana ja puristele kihara esiin. Föönikuivaukseen suosittelemme hiustenkuivaajaa, jossa on kiharan kuivatukseen tarkoitettu diffuuseri. Vältä kuivana harjaamista. Lisäohjeita ja vinkkejä saat tarvittaessa paikan päältä ja käsittelyn yhteydessä.

HIUSTEN SYVÄPUHDISTUKSEEN voi olla tarvetta mm. värjäyksen tai vaalennuksen yhteydessä, varsinkin jos hiukseen on kertynyt metalleja, ei toivottuja- sävyjä tai klooria. Hiuksia on hyvä puhdistaa myös runsaan hiustuotteiden käytön seurauksena. Käyttämämme Urban Alchemy- tuotesarja sisältää runsaasti C-vitamiinia, siksi se syväpuhdistaa ja vahvistaa hiusrakennetta. Puhdistus edistää hiustenhoitotuotteiden ja käsittelyiden tehoa, jolloin myös väripigmentit imeytyvät tasaisesti. Sarja on 100% vegaaninen. Puhdistuksen voit varata yksittäisenä palveluna tai yhdistettynä värjäykseen. Saatamme tarjota palvelua optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi, vaikket olisikaan sitä erikseen varannut. Hiustenleikkauksen yhteydessä on mahdollisuus myös hiuspohjan kuorintaan.

 

HIUSTEN TEHOHOITOON käytämme K-18 Hair- tuotteita. Tuote perustuu K18Peptide™ -ainesosaan, joka toimii hiuksen luonnollisen keratiinin korvaajana, näin ollen palauttaen hiuksen luonnolliseen eheämpään olomuotoonsa. Hoidon jälkeen hiukset ovat jäntevämmät tyvestä latvaan ja kestävät tulevia rasituksia paremmin. Tämän palvelun saat joko erillisenä palveluna tai muiden käsittelyiden yhteydessä. 

SAVIKIRKASTUS on ekologisempi vaihtoehto hiusten vaalentamiselle. Täysin ekologinen tekniikka tämä ei ole, sillä saven kanssa käytetään synteettistä hapetetta vaalennusreaktion luomiseksi. Savikirkastuksella saadaan kevyt n. 1-3 astetta omaa hiusta vaaleampi tulos, riippuen hiuksesta. Lopputulos on lämminsävyinen ja luonnollinen. Savikirkastus voidaan tehdä joko koko pään kirkastuksena ja/tai tyvelle tai isompana raitana antamaan sävyeroa hiukseen. Savikirkastus kuivattaa hiusta saven vuoksi, joten kaikille se ei ole paras vaihtoehto. Tämän vuoksi konsultointi on tärkeää ja aika varataan ainoastaan puhelimitse tai paikan päältä. Palvelu perustuu tuntihinnoitteluun 72€/h.

K-18
bottom of page