top of page
IMG_20210114_171245.jpg

Värjäykset ja raidoitukset

Varattava aika riippuu käytettävästä tekniikasta ja hiusten pituudesta. Värjäyksissä raidoitusaika sisältää sekä raidoituksen että leikkauksen ja perustuu tuntihinnoitteluun 65€/h eikä hiusten pituudella ole väliä. Värjäysaika taas perustuu hiusten pituuteen; lyhyet hiukset asettuvat leukalinjan yläpuolelle, puolipitkät leukalinjan ja hartioiden välille ja pitkät hartioiden alapuolelle. Lisätietokenttään voit kirjoittaa meille viestiä toiveistasi tai jos olet epäileväinen, tuliko oikeanlainen aika varattua. Otamme sinuun yhteyttä ennen varattua aikaa, mikäli jokin mielestämme tarvitsee tarkennusta. Ajan voit varata myös soittamalla, autamme mielellämme palvelun ja ajan valinnassa. Suurissa muutoksissa sekä erikoispalveluissa kannattaa olla suoraan yhteydessä puhelimitse. 

IMG_20201215_123910.jpg

Kampaamo- ja parturipalvelut

KAMPAAMOLEIKKAUKSEEN varattava aika on aina 1h, joka sisältää minkä tahansa mallin tai mallinmuutoksen. Myös hiustenpesu sisältyy hintoihimme, lukuunottamatta otsahiuksia ja lasten hiustenleikkauksia. Jos tiedät omaavasi erittäin paksut hiukset tai haluat todella suurta muutosta, voit valita lisäpalveluna “extra 15min”. Tämä ei lisää hintaa.

PARTURILEIKKAUS on kestoltaan 30 min ja sisältää hiustenpesun sekä hiuksillesi sopivan tekniikan joko saksia ja/tai konetta käyttäen. Jos tiedät omaavasi erittäin paksut hiukset tai haluat todella suurta muutosta, voit valita lisäpalveluna “extra 15min”. Tämä ei lisää hintaa. Pelkkä koneajo on 15min, eikä vaadi enempää muotoilua tai saksien käyttöä eikä sisällä hiustenpesua. Tarjoamme myös kattavasti partakäsittely palveluita joko erikseen tai hiustenleikkauksen yhteydessä. Veitsellä käsittely (ajo tai muotoilu) sopii iholle, joka on tottunut sheivaukseen. Herkälle iholle pelkkä koneella muotoilu on hellävaraisempi vaihtoehto.

KAMPAUSTEN hinnat perustuvat pääsääntöisesti tuntihinnoitteluun 65€/h. Voit myös varata kampaukselle suunnitteluajan (30 min), joka veloitetaan erikseen. Suunnitteluaika on hyvä varata n. 1-4 viikkoa ennen varsinaista kampausaikaa, riippuen tulevan tilaisuuden luonteesta (häät, wanhojen tanssit, muu tilaisuus). Lisäksi varattavissa on kahdenlaisia pikakampauksia; erikseen varattavia nopeilla tekniikoilla toteutettuja kampauksia (30 min) sekä erilaisten palvelujen yhteyteen varattavia viimeistelykampauksia (15 min). Teemme myös erilaisiin isoihin tapahtumiin kampauksia omalla hinnastolla (mm. Ilosaarirock). Juhlakampaustöitä ja juhlaseurueita otamme vastaan mahdollisuuksiemme mukaan myös viikonloppuisin, olethan rohkeasti yhteydessä meihin.

IMG_20210118_132417.jpg

Erikoistyöt

KIHARA- JA RAKENNEKÄSITTELYT perustuvat tuntihinnoitteluun 65€/h, sisältäen hiustenleikkauksen. Nämä palvelut ovat varattavissa ainoastaan puhelimitse tai paikan päältä. Teemme käsittelyitä ainoastaan lyhyisiin ja puolipitkiin hiuksiin. Käsittely sopii myös miehille, ihan jo pelkästään tuomaan pehmeyttä, taltuttamaan vaikeita pyörteitä ja kasvusuuntia.

 

Hoito-ohje kiharalle: Käsittelyn jälkeen vältä kastelua sekä saunassa käyntiä 24h. Hius tarvitsee paljon kosteutta, joten on tärkeää hoitaa hiuksia kosteuttavilla ja/tai kiharalle hiukselle tarkoitettuja tuotteita. Kampaa hiukset kosteana ja puristele kihara esiin. Föönikuivaukseen suosittelemme hiustenkuivaajaa, jossa on kiharan kuivatukseen tarkoitettu diffuuseri. Vältä kuivana harjaamista. Lisäohjeita ja vinkkejä saat tarvittaessa paikan päältä ja käsittelyn yhteydessä.

HIUSTEN SYVÄPUHDISTUKSEEN voi olla tarvetta mm. värjäyksen tai vaalennuksen yhteydessä, varsinkin jos hiukseen on kertynyt metalleja, ei toivottuja- sävyjä tai klooria. Hiuksia on hyvä puhdistaa myös runsaan hiustuotteiden käytön seurauksena. Käyttämämme Urban Alchemy- tuotesarja sisältää runsaasti C-vitamiinia, siksi se syväpuhdistaa ja vahvistaa hiusrakennetta. Puhdistus edistää hiustenhoitotuotteiden ja käsittelyiden tehoa, jolloin myös väripigmentit imeytyvät tasaisesti. Sarja on 100% vegaaninen. Puhdistuksen voit varata yksittäisenä palveluna tai yhdistettynä värjäykseen. Saatamme tarjota palvelua optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi, vaikket olisikaan sitä erikseen varannut. Hiustenleikkauksen yhteydessä on mahdollisuus myös hiuspohjan kuorintaan.

 

HIUSTEN TEHOHOITOON käytämme K-18 Hair- tuotteita. Tuote perustuu K18Peptide™ -ainesosaan, joka toimii hiuksen luonnollisen keratiinin korvaajana, näin ollen palauttaen hiuksen luonnolliseen eheämpään olomuotoonsa. Hoidon jälkeen hiukset ovat jäntevämmät tyvestä latvaan ja kestävät tulevia rasituksia paremmin. Tämän palvelun saat joko erillisenä palveluna tai muiden käsittelyiden yhteydessä. 

SAVIKIRKASTUS on ekologisempi vaihtoehto hiusten vaalentamiselle. Täysin ekologinen tekniikka tämä ei ole, sillä saven kanssa käytetään synteettistä hapetetta vaalennusreaktion luomiseksi. Savikirkastuksella saadaan kevyt n. 1-3 astetta omaa hiusta vaaleampi tulos, riippuen hiuksesta. Lopputulos on lämminsävyinen ja luonnollinen. Savikirkastus voidaan tehdä joko koko pään kirkastuksena ja/tai tyvelle tai isompana raitana antamaan sävyeroa hiukseen. Savikirkastus kuivattaa hiusta saven vuoksi, joten kaikille se ei ole paras vaihtoehto. Tämän vuoksi konsultointi on tärkeää ja aika varataan ainoastaan puhelimitse tai paikan päältä. Palvelu perustuu tuntihinnoitteluun 65€/h.

bottom of page